Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Leidse ‘meet & greet’ trekt honderd belangstellenden

Leiden – Leidse ‘meet & greet’ trekt honderd belangstellenden

Ruim honderd belangstellenden uit Leiden en directe omgeving bezochten woensdagavond 27 juni op het MBO Rijnland een ‘meet & greet’ met agenten van de politie-eenheid Den Haag. Op dit moment is de politie op zoek naar nieuwe agenten.

De Leidse meet & greet is de derde uit een reeks van bijeenkomsten die in het teken staat van ontmoetingen tussen jongeren en de politie. Voornaamste doel van de bijeenkomsten – georganiseerd door recruiters van de afdeling Instroom, Doorstroom en Uitstroom (IDU) en in dit geval het politiedistrict Leiden-Bollenstreek – is mensen uit de wijk warm te maken voor een baan bij de politie-eenheid Den Haag. Via onder meer scholen, buurthuizen en verenigingen worden belangstellenden uitgenodigd om een dergelijke meet & greet bij te wonen.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – 17-jarige verdachte aangehouden na steekincident

Op de Van Weede van Dijkveldstraat is op zaterdag 16 november een 19-jarige man zwaar gewo…