Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Woningoverval Beethovenlaan Leiden

Leiden – Gezocht – Woningoverval Beethovenlaan Leiden

De politie is op zoek naar twee overvallers die op maandagavond 22 januari rond 19.30 uur een appartement hebben overvallen aan de Beethovenlaan in Leiden.

Op die maandagavond werd er bij de er bij een van de flatwoningen aangebeld, niet bij de afgesloten centrale ingang, maar direct bij de voordeur. De 66-jarige bewoner deed nietsvermoedend open en werd meteen in zijn gezicht geslagen. Hij viel op de grond en raakte bewusteloos.  De twee overvallers zijn met buit na ongeveer drie kwartier vertrokken en hebben het slachtoffer vastgebonden achtergelaten op de bank. Bij de ING bank aan de Haarlemmerstraat werd die avond gepind met de weggenomen passen. Van deze overvallers is bekend dat zij vrij jong waren, waarschijnlijk licht getint en hu  gezichten waren grotendeels bedekt en ze droegen donkere kleding. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Scheveningen – De politie wil graag beeldmateriaal krijgen van de ernstige aanvaring in Scheveningen

Den Haag / Scheveningen – Naar aanleiding van de aanvaring tussen twee boten in de S…