Home Zuid-Holland Leiden Leiden – EVA-team houdt Amsterdamse man aan

Leiden – EVA-team houdt Amsterdamse man aan

Het EVA-team van de Politie Eenheid Den Haag hield dinsdag 13 februari een veroordeelde man aan die nog een geldboete had openstaan.

De 38-jarige Amsterdammer werd in maart 2007 veroordeeld voor het hebben van geld en/of goederen, verkregen door criminele activiteiten. Hij kreeg hiervoor een geldboete van 7300 euro. Omdat de man de boete niet betaalde, kreeg het EVA-team het verzoek de man op te sporen en aan te houden. Na uitgebreid onderzoek werd de man uiteindelijk aangehouden op de Beatrixstraat in Leiden. De man zal een gevangenisstraf van 120 moeten uitzitten en daarna de geldboete van 7300 euro alsnog moeten betalen.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt vrouwelijke overvaller

De politie is op zoek naar een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus na sluitingstijd een d…