Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Agent mishandeld tijdens jaarwisseling, politie zoekt getuigen

Leiden – Agent mishandeld tijdens jaarwisseling, politie zoekt getuigen

Een agent raakte op 1 januari omstreeks 04.00 uur op de Lange Mare zwaargewond toen hij tijdens zijn werk werd mishandeld door een man. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de politie kwam in de Nieuwjaarsnacht een melding binnen van een vechtpartij aan de Lange Mare waarbij tenminste vier personen betrokken waren. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn, twee jongens van 17 en 18 jaar uit Engeland en een 20-jarige man uit Katwijk. Bij de aanhouding van de vier werd één van de agenten zwaar mishandeld. Hij liep een breuk aan zijn kuitbeen op. De agent is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij aan zijn letsel is geopereerd. De vier verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en worden verhoord. Allen zitten momenteel nog vast.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Wie weet waar de 14-jarige Nsimire is?

Sinds vrijdag 27 juli wordt de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag vermist. Zowel de p…