Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Zondag passantenonderzoek in zaak Tomatenstraat

Leiden – Zondag passantenonderzoek in zaak Tomatenstraat

Afgelopen dinsdag maakte de politie in het opsporingsprogramma Team West bekend dat de door een misdrijf overleden persoon in de Tomatenstraat de 38-jarige Pool Tomasz Kierat is. Het rechercheteam wil meer te weten komen over het slachtoffer en wat er precies met hem is gebeurd. Rechercheurs houden daarom zondag 8 oktober in de omgeving van de Tomatenstraat een passantenonderzoek.

In een woning in de Tomatenstraat troffen agenten zondag 24 september rond 19.45 uur een overleden man aan. Uit onderzoek bleek dat hij door een misdrijf is overleden. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) doet, onder leiding van een officier van justitie, het onderzoek. Het opsporingsprogramma Team West besteedde afgelopen dinsdag aandacht aan deze zaak. Het rechercheteam maakte bekend dat het slachtoffer de 38-jarige Tomasz Kierat uit Polen is. Het team komt graag meer te weten over het slachtoffer. Het is nog niet bekend waar het slachtoffer woonde of verbleef. Zijn er getuigen die dat kunnen vertellen? Heeft u hem vaker in de buurt gezien van de Tomatenstraat of kent u hem van andere (verblijf)plaatsen? Daarnaast komt de recherche ook nog steeds graag in contact met getuigen die zondag 24 september tussen 13.45 en 19.45 uur in of rondom de woning in de Tomatenstraat 60 iets gezien of gehoord hebben. Mogelijk is hun iets opgevallen of is er aanloop geweest van (andere) mensen? Of zijn er opvallende voertuigen die zondag of de dagen daarvoor gezien? Alle informatie is welkom.

Zondag passantenonderzoek
Omdat er nog veel vragen voor het rechercheteam zijn, vindt zondag 8 oktober een passantenonderzoek plaats in de omgeving van de Tomatenstraat. Rechercheurs zullen passanten aanspreken en flyers uitdelen met bovenstaande informatie in zowel het Nederlands als in het Pools.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Neemt u dan contact op met het rechercheteam via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingendienst? Belt u dan met 079-3458999.

 

 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…