Home Zuid-Holland Leiden Nijmegen – 18-jarige vermiste meisje uit Nijmegen weer terecht

Nijmegen – 18-jarige vermiste meisje uit Nijmegen weer terecht

Laila Aïssi, het inmiddels18-jarige meisje uit Nijmegen dat samen met een 15-jarig meisje eveneens uit Nijmegen, sinds 24 april werd vermist, is weer terecht. Op 9 mei werd door ons al melding gemaakt van het 15-jarige meisje dat in goede gezondheid weer terug was. Ook Laila is in goede gezondheid terug gekeerd.

De 15-jarige meldde zich vrijdags 5 mei telefonisch bij haar familie.  Dat weekend heeft zij een verklaring bij de politie afgelegd. Laïla is nu ook terecht. Zij heeft zich gemeld bij de politie in Leiden. De politie in Nijmegen zal nog nader onderzoek doen naar de vermissing. De politie doet geen verdere mededelingen.

(fdv)

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nederland – Opsporing Verzocht: gewelddadige woningoverval

Een bejaard echtpaar was 22 juni het slachtoffer van twee gewelddadige mannen. Het paar we…