Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Woningoverval Leiden

Leiden – Gezocht – Woningoverval Leiden

Op donderdagmiddag 6 juli tussen 13.00 en 14.00 uur vond een woningoverval plaats aan de Spreeuwenplaats. De bewoonster gaf onder dwang haar bankpas en pincode af aan twee overvallers. Een camera registreerde een van de verdachten die een pintransactie deed.

De 59-jarige bewoonster raakte gewond bij de woningoverval. De twee mannen dwongen het slachtoffer haar pinpas met pincode af te geven en pinden na de overval twee keer met de pas. Een camera registreert dat omstreeks 13.50 uur een verdachte met de pas van het slachtoffer pint bij een pinautomaat in winkelcentrum De Kopermolen, aan de Bergmolen. De verdachte draagt een petje, een donker shirt, een lichte broek en heeft een klein nektasje bij zich. 

Later, omstreeks 14.00 uur, vindt aan de Kooilaan een tweede pintransactie met haar pas plaats, hiervan zijn helaas geen camerabeelden. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

De recherche van de politie in Rotterdam-Zuid zoekt de rechtmatige eigenaren en (op)kopers…