Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Mishandeling Leiden

Leiden – Gezocht – Mishandeling Leiden

Op maandagmiddag 7 augustus werd een man in de Janvossensteeg mishandeld door een andere man. De verdachte is duidelijk in beeld.

Het slachtoffer liep even na vijf uur 's middags in het centrum van Leiden en toen hij vanuit het niets werd aangevallen door een man die hem zei dat hij te lang naar zijn vrouw had gekeken. Het slachtoffer kreeg een harde klap in zijn gezicht waardoor hij gewond raakte aan zijn gebit. De verdachte is in beeld als hij een winkel aan de Janvossensteeg binnenkomt. Hij was daar samen met een vrouw en drie kinderen, misschien zegt iemand die combinatie iets. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politie houdt twee voortvluchtigen aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag wist dinsdag 17 en woensdag 18 juli twee voortvluchti…