Home Zuid-Holland Leiden Portier mishandeld op de Hogewoerd

Portier mishandeld op de Hogewoerd

Politieagenten hielden zaterdag rond 03.00 uur op de Hogewoerd in Leiden twee mannen aan voor mishandeling en bedreiging van een horecaportier. De twee mannen, 20 en 21 jaar en afkomstig uit Leiden, kregen in een uitgaansgelegenheid ruzie en werden door een portier uit de zaak gezet. Op straat werd de portier met een afgebroken glas in zijn achterhoofd gestoken en kwam daarbij ten val. De verdachten schopten en sloegen de man vervolgens verschillende keren waardoor hij een aantal tanden moet missen. Door de GGD werd het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Daar werden ook enkele kneuzingen geconstateerd. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. De verdachten zitten nog vast.

Laad meer Leiden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling fietser – Langegracht- Leiden

Op zaterdagmiddag 24 december rond 12.15 uur is een 83-jarige man heel hard van zijn fiets…