Home Zuid-Holland Leiden Poging straatroof door minderjarigen

Poging straatroof door minderjarigen

De politie hield zondag twee minderjarige jongens aan voor een poging straatroof op de Zijlbrug in Leiden. De verdachten hadden rond 17.00 uur een leeftijdsgenoot geslagen en bedreigd. Het 12-jarige slachtoffer, afkomstig uit Leiden, liep op de Willem de Zwijgerlaan toen de jongens hem belaagden en wilden beroven van zijn geld en mobiele telefoon. Één van de verdachten had het slachtoffer een klap gegeven, waardoor zijn bril kapot ging. De jongens gingen er vervolgens, zonder buit, vandoor in de richting van de Ijssellaan, waar een politie-agent in vrije tijd de jongens wist aan te houden. De verdachten (12 en 13 jaar), afkomstig uit Leiden, zitten nog vast. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Leiden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling fietser – Langegracht- Leiden

Op zaterdagmiddag 24 december rond 12.15 uur is een 83-jarige man heel hard van zijn fiets…