Home Zuid-Holland Leiden Man rijdt op gestolen fiets

Man rijdt op gestolen fiets

Een 31-jarige man uit Leiden is dinsdag aangehouden, omdat hij op een gestolen fiets reed. Een getuige zag rond 20.30 uur dat een man erg veel interesse had in de fietsen in de stalling op het Stationsplein. Vervolgens zag ze hoe de man hardhandig een fiets uit een rek haalde en ermee wegfietste. Omdat de vrouw het niet vertrouwde, belde ze de politie en fietste ze achter de man aan. Op de Oude Singel trof de politie de man en de fiets aan. Agenten zagen dat het slot van de fiets geforceerd was. De Leidenaar werd daarop aangehouden.

 

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Verdachten aangehouden voor overval juwelier Haarlemmerstraat

Vier Amsterdammers van 16, 17, 17 en 19 jaar oud zijn dinsdag 9 mei aangehouden door de di…