Home Zuid-Holland Den Haag Vijf aanhoudingen na vernieling autospiegels

Vijf aanhoudingen na vernieling autospiegels

De politie heeft zaterdag 30 maart vier mannen (18, 19 en 21 jaar) uit Leiderdorp en een inwoner van Voorschoten (21 jaar) aangehouden op verdenking van het vernielen van autospiegels en een scooter op de Lage Rijndijk in Leiden. Een getuige zag rond 05.00 uur dat een groepje jonge mannen op de Lage Rijndijk spiegels van auto’s trapte en een scooter omver gooide. Agenten die in de omgeving op zoek gingen naar de daders, konden binnen een paar minuten twee Leiderdorpers aanhouden op de Beukenschans en het Engelendaal. In de loop van de ochtend zijn drie andere verdachten op twee adressen in Leiderdorp aangehouden.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling Haarlemmerstraat Leiden

Op zondag 19 juni is een 18-jarige man gewond geraakt bij een vechtpartij op de Haarlemmer…