Home Zuid-Holland Den Haag Verdachten aangehouden na schietincident Voorschoten

Verdachten aangehouden na schietincident Voorschoten

De politie heeft dinsdag een 30-jarige man uit Voorschoten en een 24-jarige man uit Leiderdorp aangehouden na een schietincident aan de Antonie van Dijcklaan in Voorschoten. Bij het incident raakte niemand gewond. Een bewoner van het Gerard Douplantsoen belde rond 08.30 uur de politie nadat hij twee kogelgaten in de ramen aan de achterzijde van zijn woning aantrof. Ook vond hij twee kogels in zijn woning. De politie is direct een onderzoekt gestart.

In de loop van de morgen bleek dat de kogels waren afgevuurd vanuit de tuin van een woning aan de Antonie van Dijcklaan. De politie hield in de woning een 24-jarige man uit Leiderdorp aan. In de woning is ook een vuurwapen aangetroffen. Kort daarop werd ook de 30-jarige bewoner aangehouden.

Uit onderzoek blijkt dat de bewoner en de Leiderdorper rond 05.00 uur uit baldadigheid op een koelkast in de tuin hadden geschoten met een vuurwapen. Twee kogels mistten doel en belandden in de woning aan het Gerard Douplantsoen, pal achter de woning van één van de verdachten.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…