Home Zuid-Holland Leiden Aanhouding voor bezit inbrekerswerktuigen

Aanhouding voor bezit inbrekerswerktuigen

De politie hield donderdag om 21.00 uur een 20-jarige man uit Hazerswoude-Dorp op de Octavialaan in Leiden aan voor het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen. Veel gemeenten hebben in de Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen dat het niet is toegestaan om werktuigen te vervoeren waarmee een inbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteit bij de politie. Daarom controleert de politie veel en treedt streng op tegen het overtreden van dat verbod.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

In het onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige vrouw uit Leiden is woensdag 7 febr…