Home Zuid-Holland Leiden Leidse betrapt dief in haar auto

Leidse betrapt dief in haar auto

Een bewoonster van de Waardstraat in Leiden zag woensdag ineens een vreemde man in haar geparkeerde auto zitten. De betrapte dief ging er op een fiets vandoor, maar kon even later worden tegengehouden door de echtgenoot van de eigenaresse en een buurman. Toen de vrouw rond 13.15 uur vanuit haar woning de man in haar auto zag zitten, ging ze meteen naar buiten. De man stapte daarop uit, sprong op zijn fiets en reed weg. De echtgenoot van de vrouw zette de achtervolging in. Hij kon de bagagedrager van de fiets vastpakken, waardoor de dief viel. Toch wist de man verder te rennen. Een buurman schoot te hulp en hield de man tegen. De gewaarschuwde politie heeft de 31-jarige Leidenaar niet veel later overgenomen en aangehouden op verdenking van poging diefstal.

 

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Verdachten aangehouden voor overval juwelier Haarlemmerstraat

Vier Amsterdammers van 16, 17, 17 en 19 jaar oud zijn dinsdag 9 mei aangehouden door de di…