Home Zuid-Holland Den Haag Wapen in auto aangetroffen

Wapen in auto aangetroffen

In de auto van een 33-jarige man uit Leidschendam trof de politie woensdag 20 maart tijdens een verkeerscontrole een wapen aan. Politieagenten zagen de Leidschendammer woensdagmiddag op de Laan van Nieuw Oost Indie in Den Haag rijden en besloten hem te controleren. Tijdens deze controle roken de agenten een henneplucht en besloten ze in de auto te kijken.

Onder een van de stoelen vonden ze een wapen en een bivakmuts. De agenten hielden de Leidschendammer aan en namen het wapen in beslag. Uit onderzoek bleek dat het wapen een balletjespistool was. De verdachte zit nog vast.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…