Home Zuid-Holland Leiden Politie neemt 12 kilo henneptoppen in beslag na anonieme tip

Politie neemt 12 kilo henneptoppen in beslag na anonieme tip

De politie heeft woensdagmiddag 12 kilo henneptoppen in een woning aan de Soembastraat aangetroffen en in beslag genomen. De bewoner, een 44-jarige man, is ter plaatse aangehouden. Agenten waren naar de woning gegaan na een anonieme tip over een hennepkwekerij in de woning en roken direct een zeer sterke henneplucht. De politie trof elf zakken en een sporttas met gedroogde hennep aan. De hennep en andere goederen die gebruikt worden bij hennepteelt, zoals droogrekken, koolstoffilter en afvoerslangen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie doet verder onderzoek en maakt proces-verbaal op tegen de man.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Poging overval door ‘postbezorger’

Op de Torenmolen probeerde iemand verkleed als postbezorger zaterdagavond 25 november een …