Home Zuid-Holland Leiden Wagen vol gestolen goederen

Wagen vol gestolen goederen

Bedrijfsbeveiligers betrapten woensdag om 11.00 uur drie Zoetermeerders (25, 29 en 39 jaar) op verdenking van winkeldiefstallen in Leidschendam. Het trio nam bij meerdere winkels in het winkelcentrum Leidsenhage artikelen mee zonder daarvoor te betalen. Hierna reden zij weg. Doordat het kenteken bekend was, zocht de politie in de omgeving naar de inzittenden en hun voertuig.

Op Rijksweg A4 zagen zij het betreffende voertuig rijden, waarna de bestuurder aan de kant werd gezet. In de auto lagen meerdere geprepareerde tassen waarin veel winkelgoederen zaten. Uit onderzoek bleek dat zij bij meerdere winkels kleding hadden meegenomen zonder daarvoor te betalen. Uit verder onderzoek bleek dat er ook kleding tussen zat die in Zoetermeer was weggenomen. Uit verder onderzoek bleek dat alleen de 25-jarige bij de diefstallen betrokken was geweest. De recherche zet het onderzoek naar hem door. De twee anderen werden in vrijheid gesteld.

Laad meer Leiden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie zijn deze auto-inbrekers?

Op vrijdag 6 januari 2023 is er ingebroken in een auto aan het Linker Rottekadehof in Rott…