Home Zuid-Holland Den Haag Vriendinnen pikken diefstal niet

Vriendinnen pikken diefstal niet

Door kordaat optreden van een 23-jarige Haagse en haar vriendinnen konden maandag 25 februari twee zakkenrollers worden aangehouden op station Leiden Centraal. De vrouw liep rond 17.15 uur met twee vriendinnen het station binnen. Er passeerden twee mannen, van wie er één tegen haar aanliep. Meteen merkte de vrouw dat haar telefoon uit haar jaszak was verdwenen. Samen met twee vriendinnen ging ze achter de twee mannen aan. Op het perron haalden ze het duo in en de Haagse eiste haar telefoon terug. Eén van de mannen haalde die uit de plastic tas, die hij bij zich had.

De mannen vonden dat de zaak daarmee was afgedaan en stapten in een trein. Toen ze doorkregen dat de conducteur gewaarschuwd was, renden ze het perron weer op. Daar werden ze opgevangen door medewerkers van de NS en de vriendinnen. De gewaarschuwde politie heeft de twee Roemenen van 21 en 23 jaar overgenomen. Zij zijn in verzekering gesteld.l.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…