Home Zuid-Holland Gouda Verdachte van poging diefstal aanhangwagen aangehouden

Verdachte van poging diefstal aanhangwagen aangehouden

De politie heeft woensdagavond een 44-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van poging diefstal van een aanhangwagen vanaf de Burgemeester Gaarlandtsingel in Gouda. De eigenaren waren getuigen en zagen de man zich verdacht ophouden bij de aanhangwagen. De man had kort daarvoor meerdere keren door de straat gereden. Nadat hij was uitgestapt keek hij bij de aanhangwagen en de aansluiting, stapte weer in zijn auto en reed vervolgens achteruit naar de aanhanger. Op het moment dat de man probeerde de aanhangwagen aan het voertuig te koppelen is de eigenaar naar buiten gelopen en heeft de man aangesproken. De gewaarschuwde politie heeft de man ter plaatse aangehouden.

Laad meer Gouda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…