Home Zuid-Holland Gouda Politie zoekt nog getuigen van overval op supermarkt Hoogvliet

Politie zoekt nog getuigen van overval op supermarkt Hoogvliet

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van de overval op de Hoogvliet aan de Plataanstraat van donderdag 11 april. Rond 21.00 uur kwamen, vermoedelijk, vier gemaskerde personen de winkel binnen en bedreigden het personeel met een vuurwapen, een mes en een taser. Het personeel werd vastgeboden en een aantal werd opgesloten in een kantoortje, terwijl de overvallers op zoek gingen naar geld. Er vielen geen gewonden. De overvallers zijn vervolgens met een geldbedrag gevlucht. Het is niet duidelijk of ze via de achterzijde of voorzijde weg zijn gegaan. Een zoekactie in de omgeving leidde niet tot aanhoudingen.

Mogelijk hebben personen zich daags voor de overval al in de straat nabij de Hoogvliet opgehouden om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen. Ook voertuigen zijn misschien opgevallen bij omstanders. Getuigen die informatie hebben wordt gevraagd te bellen met politie. Getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 -7000.

Laad meer Gouda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…