Home Zuid-Holland Gouda Straatrovers aangehouden in winkelcentrum Bloemendaal

Straatrovers aangehouden in winkelcentrum Bloemendaal

Politieagenten hielden zaterdag twee straatrovers aan. De eerste verdachte werd om 12.00 uur aangehouden in winkelcentrum Bloemendaal, de tweede verdachte werd om 14.15 uur aangehouden in Woerden. Drie jongens zaten zaterdagochtend om 01.00 uur op een bankje in de Willem Vroesentuin toen zij werden aangesproken door twee jongens. De twee jongens bedreigden de andere jongens en de slachtoffers moesten hun zakken leegmaken. De verdachten maakten een mobiele telefoon en 10 euro cent buit. Met het slachtoffer werd afgesproken dat hij zijn telefooon op zaterdag om 12.00 uur kon terugkopen. Op de aangegeven plek stonden om 12 uur verschillende politieagenten. Agenten hielden hier de eerste verdachte, een 16-jarige jongen uit Gouda, aan. Onderzoek leidde vervolgens naar een tweede verdachte, een 18-jarige jongen eveneens uit Gouda, die kort daarna werd aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachten zitten nog vast.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…