Home Zuid-Holland Gouda Mannen op witte scooter vermoedelijk uit op tas fietsster

Mannen op witte scooter vermoedelijk uit op tas fietsster

Twee mannen op een witte scooter hebben vrijdag net voor middernacht geprobeerd de tas van een 26-jarige fietsster uit Haastrecht te stelen. De vrouw fietste rond 23.45 uur over de Provincialeweg in Gouda in de richting van haar woonplaats. Net na de kruising met de Goverwellesingel hoorde zij een naderende scooter. Kort daarna werd er aan haar fiets getrokken en zag ze de bijrijder van de scooter voor zich staan. De vrouw werd omver geduwd en zag twee mannen op zich aflopen. De vrouw begon te schreeuwen en trappen waarna de mannen er weer vandoor gingen. Ze reden weg in de richting van Gouda. De vrouw vermoedt dat de mannen haar tas wilden stelen. Doordat ze deze schuin over haar schouder droeg en op de grond lag, konden de mannen er niet gemakkelijk bij.

Beide personen hebben een getinte huidskleur en droegen donkere kleding. Ze hadden een jas aan met een capuchon met een bontkraag die zij beiden ophadden. De bestuurder van de scooter is tussen de 22 en 25 jaar oud en de bijrijder is ongeveer rond de 20 jaar oud. De scooter is wit met een groot windscherm voorop.

 

Laad meer Gouda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…