Home Zuid-Holland Gouda Politie doet onderzoek naar auto-inbraken

Politie doet onderzoek naar auto-inbraken

De politie doet onderzoek naar auto-inbraken die werden gepleegd in de avond van dinsdag 19 en de nacht van 20 maart. Bij de politie zijn zes aangiften gedaan. De inbraken vonden plaats op de Gandhiweg, de Schafstraat, de Clerstraat, de Googerpolderstraat, de Wilhelmina van Pruisenlaan en de Boschpolderstraat. Uit de auto’s werden één of twee airbags gestolen. Bij twee van de auto’s werden ook de navigatiesystemen weggenomen. Daarnaast zijn een andere auto zijn ook kleine goederen zoals, een zonnebril, CD’s en een werktas gestolen. Bij deze auto werd een ruit ingeslagen, terwijl bij de andere auto’s het slot werd geforceerd.

 

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…