Home Zuid-Holland Gouda Mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

Mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

De politie heeft in de vroege ochtend van dinsdag 12 maart twee mannen van 23 en 36 jaar uit Brussel en twee mannen van 25 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden vanwege het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en voor het hebben van inbrekerswerktuigen.

Agenten zagen omstreeks 04.20 uur twee mannen lopen op de Kampenringweg, een industrieterrein, en controleerden hen vanwege het tijdstip en de locatie. Volgens de mannen kwamen ze uit België, maar omdat de mannen geen identiteitsbewijs hadden werden ze meegenomen naar het bureau. Toen zij in de politieauto zaten zagen de agenten een schroevendraaier liggen in een plas water waar zojuist de mannen hadden gestaan. Op de hoek troffen de agenten nog twee mannen aan in een auto met Belgisch kenteken. Ook deze personen konden zich niet legitimeren. In de auto werden een hamer en nog meer schroevendraaiers aangetroffen. Hierop werden ook deze mannen aangehouden.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…