Home Zuid-Holland Gouda Auto te water na rijden onder invloed en aanrijding

Auto te water na rijden onder invloed en aanrijding

De politie heeft zaterdagmiddag 9 maart twee Gouwenaren van 29 jaar aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol en het veroorzaken van een aanrijding.

De mannen reden volgens getuigen met hoge snelheid over de Nieuwe Broekweg in Gouda en botsten tegen de auto van een tegemoetkomende automobilist. Deze had net zijn auto aan de kant gezet vanwege de hardrijdende auto. Na de botsing is de auto met de twee Gouwenaren de Gouwe ingereden. De twee inzittenden wisten met behulp van omstanders uit de auto te komen. De mannen roken naar alcohol en werden ter plaatse door agenten aangehouden. De twee zijn overgebracht naar het ziekenhuis waar een bloedproef werd afgenomen om te bepalen hoeveel er alcohol er gedronken was. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…