Home Zuid-Holland Gouda Drie verdachten van winkeldiefstal aangehouden

Drie verdachten van winkeldiefstal aangehouden

De politie heeft dinsdag in het centrum van Gouda drie vrouwen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Bij de vrouwen werden kleding en sieraden aangetroffen, die afkomstig waren uit drie winkels. De spullen zijn vermoedelijk gestolen.

De vrouwen (21, 23 en 26 jaar uit Gouda en Bodegraven) trokken de aandacht van de beveiliging van een warenhuis, doordat ze zich opvallend gedroegen bij de paskamers. Toen het drietal doorhad dat ze in de gaten werden gehouden, wilden ze het warenhuis verlaten. Daar liepen ze in de armen van de politie, die al door de beveiliging was gewaarschuwd.

Een 23-jarige vrouw uit Bodegraven verzette zich hevig tegen haar aanhouding. Ze begon te gillen en ze sloeg wild om zich heen. Toen agenten haar onder controle wilden brengen, beet de verdachte in de hand van een agente. Die liep daarbij een oppervlakkige wond op. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…