Home Zuid-Holland Gorinchem Aanhouding na diefstal lokfiets Arkel

Aanhouding na diefstal lokfiets Arkel

Agenten hielden ter hoogte van Zaltbommel een 44-jarige man aan, omdat hij een lokfiets had gestolen. De lokfiets stond bij het station in Arkel. De diefstal vond op vrijdagochtend plaats. Agenten kregen een melding toen de lokfiets, die voorzien was van een tracker, door de 44-jarige verdachte uit Heerewaarden werd meegenomen. Ze konden de man aanhouden toen hij op de A2 ter hoogte van Zaltbommel de afrit nam. In de kofferbak van de verdachte lag de gestolen lokfiets. Hij zit vast op het politiebureau en wordt verhoord.

Laad meer Gorinchem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gorinchem – Terrorismeverdachte uit Gorinchem aangehouden

Agenten van de politie-eenheid Rotterdam hebben op 9 maart 2023 een 34-jarige man uit Gori…