Home Zuid-Holland Gorinchem Politie zoekt getuigen mishandeling Gorinchem

Politie zoekt getuigen mishandeling Gorinchem

Een 46-jarige man reed vrijdagmiddag 12 april rond 13.00 uur op de Haarweg in Gorinchem. Plotseling reed er een auto in tegengestelde richting op zijn weghelft, die tegen hem aanreed en waardoor de man met zijn auto in de berm terecht kwam. Uit verklaring van de man blijkt dat de andere auto even verderop tot stilstand kwam. Hij besloot er naartoe te rijden om verhaal te halen. Hierop ontstond volgens de man een woordenwisseling met de bestuurder van de auto. Vervolgens werd de man naar eigen zeggen door de automobilist en nog twee andere inzittenden- een man en een vrouw- mishandeld.

De man wist te ontkomen, stapte vervolgens in zijn auto en reed er vandoor. Ter hoogte vam de begraafplaats werd de man naar eigen zeggen door twee automobilisten -van een zilverkleurige Mercedes en een blauwe Opel- gedwongen te stopen. Een van de automobilisten bleek een van de mannen die hem eerder mishandelde. Opnieuw werd er geweld gebruikt tegen het slachtoffer. Ook nu wist de man te ontkomen en reed hij vervolgens naar het politiebureau om aangifte te doen.

 

Laad meer Gorinchem

Geef een reactie

Bekijk ook

Gorinchem – 28-jarige man gewond na steekincident Gorinchem

Op vrijdagavond 9 februari rond 23.30 uur is een 28-jarige man gewond geraakt na een steek…