Home Zuid-Holland Gorinchem Woninginbrekers op heterdaad aangehouden in Gorinchem

Woninginbrekers op heterdaad aangehouden in Gorinchem

Agenten hielden woensdagmiddag op heterdaad twee woninginbrekers aan. Een alerte getuige had even daardoor de politie gealarmeerd. De politie ontving rond 15.00 uur de melding dat er op de Arkelse onderweg zou worden ingebroken in een woning. Nog voor de agenten ter plaatse waren, gaf de getuige door dat de verdachten te voet de Arkelsedijk op waren gelopen.

Agenten troffen hier inderdaad twee mannen aan die voldeden aan het signalement. Op het moment dat één van de mannen werd gecontroleerd, nam de ander de benen. Hij kon snel worden klem gereden door aanrijdende agenten. De twee mannen van 22 en 25 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Bij een onderzoek aan de Arkelse onderweg bleek inderdaad te zijn ingebroken in een woning. Bij een ander huis had een poging inbraak plaatsgevonden. De bewoners hebben aangifte gedaan.

 

Laad meer Gorinchem

Geef een reactie

Bekijk ook

Gorinchem – 28-jarige man gewond na steekincident Gorinchem

Op vrijdagavond 9 februari rond 23.30 uur is een 28-jarige man gewond geraakt na een steek…