Home Zuid-Holland Dordrecht Rotterdam/Dordrecht – Drugs, vals geld en cash in auto’s

Rotterdam/Dordrecht – Drugs, vals geld en cash in auto’s

Alert handelen van agenten bij het zien van een mogelijke overdracht tussen inzittenden van twee auto’s leidde gisteravond, dinsdag 13 maart, tot een flinke vangst. Na het doorzoeken van de auto’s en de woningen van de inzittenden werden 1,5 kilo cocaïne, 1000 XTC-pillen, 11.000 euro cash, 22.000 euro in valse biljetten, pepperspray, zes dure horloges en twee auto’s in beslag genomen. Er zijn vier verdachten aangehouden voor het bezit van harddrugs, witwassen, het voorhanden hebben van vals geld en de wet wapens en munitie.

Agenten zagen in Rotterdam Feijenoord dat er iets verdachts gebeurde tussen de twee auto’s. Ze besloten de wagens te volgen en op de A16 en de Beijerlandselaan aan de kant te zetten. In één auto trof het team drugs en vals geld aan, in de andere een grote som cash. Reden genoeg om door te pakken en ook de woningen van de inzittenden te doorzoeken. Hierbij werden pepperspray, horloges, twee dure auto’s en de xtc-pillen in beslag genomen. De vier aanhoudingen betreffen een 32-jarige man uit Rotterdam, een 30-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Dordrecht en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…