Home Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht – Overvaller na greep in de kassa snel aangehouden

Dordrecht – Overvaller na greep in de kassa snel aangehouden

Een overvaller is na een greep in de kassa snel aangehouden. De 61-jarige Rotterdammer liep woensdagmiddag om 17.00 uur een autozaak binnen op de Edisonstraat. Hij dreigde met een mes, deed een greep in de kassa en rende weg. De melder ging nog achter de verdachte aan maar deze stapte in een auto en reed met piepende banden weg.

De politie begon direct een onderzoek en zette in Rotterdam op de Piketkade de auto met de verdachte aan de kant. Met een speciale vuurwapenprocedure hielden agenten de 61-jarige man aan. De recherche gaat verder met het onderzoek.

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Ruzie ontaardt in veel schade en vondst wapen

Agenten zijn op zoek naar de bestuurder en bijrijder van een auto die woensdagmiddag op de…