Home Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht – Diefstal en vernieling Dordt: man filmt zichzelf

Dordrecht – Diefstal en vernieling Dordt: man filmt zichzelf

Een winkeldiefstal plegen en een winkelgevel bekladden. De 19-jarige Dordtse vlogger die agenten er voor aanhielden zag vooral voordelen: “Ik wil hier veel mee bereiken……Ik wil groot worden en geld verdienen.”

Een ondernemer aan het Dordtse Statenplein keek vrijdag moedeloos naar zijn winkelgevel. Die was van onder tot boven besmeurd met blauwe verf.

Op een Instagram-account viel vrijdagavond niet alleen te zien hoe het gebeurde, maar ook wie het deed. De dader kwam er rond voor uit en was gewoon in beeld terwijl hij met een spuitbus de gevel bekladde. Agenten die ook de andere posts bekeken zagen ook hoe de jongen, twee weken eerder in dezelfde winkel een diefstal pleegt en vervolgens hard wegrent.

De 19-jarige is zaterdag aangehouden voor de vernieling en diefstal. Iets wat hij zelf al zo’n beetje voorspelde in het filmpje van de bekladding “Het wordt sowieso een paar honderd uur taakstraf ofzo, maar ja.”

Alles voor de views.

 

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

62 Kilo cocaïne tussen bananen en coquilles aangetroffen

Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is door de Douane op dinsdag 18 september een…