Home Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht – Dronken Dordtenaar aangehouden voor poging doodslag

Dordrecht – Dronken Dordtenaar aangehouden voor poging doodslag

De poging om een dronken man buiten de deur te houden is de eigenaar van een café en een personeelslid gisteravond slecht bekomen. Beiden raakten gewond nadat zij waren geslagen met een hamer. De verdachte, een 46-jarige Dordtenaar, was eerder die avond dronken het café aan de Voorstraat en dat was voldoende reden voor het personeel om de man te weigeren. Dit stuitte kennelijk op weinig begrip bij de klant en die kwam korte tijd later terug, bewapend met een hamer. Eén personeelslid werd door de verdachte met de hamer op zijn hoofd geslagen en toen de eigenaar van het café zijn collega wilde beschermen, werd ook hij geslagen. Beide mannen raakten gewond en moesten naar een ziekenhuis worden gebracht voor behandeling. Toen agenten bij het café aankwamen stond de verdachte nog voor de deur. Hij werd direct geboeid en daarna naar een politiebureau gebracht, Daar is hij ingesloten als verdachte van poging doodslag cq zware mishandeling.

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

De recherche van de politie in Rotterdam-Zuid zoekt de rechtmatige eigenaren en (op)kopers…