Home Zuid-Holland Dordrecht Kapel Avezaath – Pallet dieven aangehouden

Kapel Avezaath – Pallet dieven aangehouden

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag drie mannen aangehouden op de A15 ter hoogte van Kapel Avezaath. Zij worden verdacht van diefstal van een grote hoeveelheid kunststof pallets. De drie verdachten, twee mannen van 27 en 35 jaar uit Dordrecht en een 41-jarige Rotterdammer zitten nog vast.

De mannen reden met twee bestelbusjes kort achter elkaar over de A15 en trokken de aandacht van de agenten. Toen beide busjes aan de kant werden gezet voor een controle wist een bijrijder uit één van de busjes te stappen en te vluchten. Naar deze vierde verdachte werd door andere eenheden nog wel gezocht maar hij is nog niet gevonden.

De bestelbusjes bleken bij controle helemaal vol te liggen met plastic pallets. De drie mannen hadden geen verklaring voor hun lading en werden meegenomen naar het bureau. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek.

2017355559  (fdv) 

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politie houdt twee voortvluchtigen aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag wist dinsdag 17 en woensdag 18 juli twee voortvluchti…