Home Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht – Politie zoekt getuigen van verkeersruzie en mishandeling Dordrecht

Dordrecht – Politie zoekt getuigen van verkeersruzie en mishandeling Dordrecht

De politie in Dordrecht zoekt getuigen van een verkeersincident en een mishandeling die zich op 14 augustus in Dordrecht afspeelden.

Rond 16.45 uur ontstond op de Bosboom Toussaintstraat een verkeersruzie tussen een blanke automobilist en een donker getinte fietser. Bij deze ruzie zou de 52-jarige fietser uit Dordrecht de automobilist hebben geslagen en met een mes in zijn arm hebben gestoken. De automobilist moest naar het ziekenhuis voor het hechten van zijn wond.

Na de schermutseling liep de fietser met zijn fiets aan de hand weg, de Dr Schaepmanstraat in. De 46-jarige automobilist uit Dordrecht reed hem vervolgens achterna en dwong de fietser in die straat te stoppen door hem af te snijden. Mogelijk heeft de automobilist het rijwiel ook geraakt. Ook in de Schaepmanstraat kwam het opnieuw tot een treffen tussen beiden mannen, totdat de politie arriveerde. Beide mannen zijn aangehouden.

Politie zoekt getuigen en filmpjes
De politie heeft al mensen gesproken die de voorvallen op de Bosboom Toussaintstraat en de Dr Schaepmanstraat hebben gezien, maar nieuwe getuigen blijven zeer welkom. De politie vraag ook mensen die filmpjes of foto’s van de gebeurtenissen hebben gemaakt met hen te delen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht. 

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…