Home Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht – Vijf aanhoudingen bij drugsactie Toulonselaan

Dordrecht – Vijf aanhoudingen bij drugsactie Toulonselaan

Bij een drugsactie van een pand op de Toulonselaan heeft de politie vijf aanhoudingen verricht en drugs in beslaggenomen. De actie gebeurde op woensdagavond 31 mei 2017 door agenten van het basisteam in samenwerking met het team Parate Eenheid. Aanleiding voor deze actie waren klachten uit de buurt en meldingen.

Tijdens de drugsactie hielden politiemensen eerst de woning in de gaten. Al snel bleek dat er vanuit deze woning gedeald werd en konden de agenten drie drugskopers van 27, 24 en 19 jaar buiten aanhouden.

Tijdens de instap in het pand die volgde, hield de politie een 23 en 21-jarige Dordtenaar aan. In de woning werd ruim 7 kg harddrugs, een op echt gelijkend vuurwapen, een drukpers, verpakkingsmateriaal en een grote som geld aangetroffen. In het kader van de ontneming nam de politie ook een auto en scooter in beslag.

Laad meer Dordrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte steekincident Herenstraat aangehouden

De politie heeft zondagmorgen 24 juni een 26-jarige man uit Utrecht aangehouden na een ste…