Home Zuid-Holland Dordrecht Getuigen gezocht in onderzoek woningoverval Dordrecht

Getuigen gezocht in onderzoek woningoverval Dordrecht

De politie zoekt getuigen in een onderzoek naar een woningoverval. Deze gebeurde op woensdagmiddag 26 juni 2013 rond 13.00 uur bij een woning aan de Mildenburg in Dordrecht. Er werd aangebeld bij het huis. De 42-jarige bewoner, die alleen thuis was, deed open. Er stonden twee mannen voor de deur. Opvallend was dat een verdachte een pakketje in zijn hand had.

De twee mannen kwamen direct de woning in en dreigden het slachtoffer. Ze wilden geld. De twee verlieten hierna het huis met in ieder geval een geldbedrag. Waar ze heengingen is niet duidelijk. Dat kan zijn in de richting van het fietspad langs de N3 of de Loevestein. De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben rond het tijdstip van de overval in de Mildenburg of omgeving hiervan. De verdachten zijn tussen de 25 en 35 jaar, droegen donkere kleding en hadden een pet op. De mannen zijn ongeveer 1.85 meter lang. Getuigen kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…