Home Gelderland Apeldoorn Inbekers op heterdaad betrapt

Inbekers op heterdaad betrapt

Agenten hielden in de nacht van dinsdag op woensdag rond 04.30 uur twee inbrekers, een 34-jarige man uit Dordrecht en een 22-jarige man uit Apeldoorn, aan op de Henri Dunantlaan in Rijswijk. Een getuige alarmeerde de politie nadat die vreemde geluiden hoorde uit een winkelpand. Direct namen enkele politie eenheden poolshoogte. Agenten zagen de twee verdachten uit een kleine steeg komen rennen. De agenten zetten direct de achtervolging in en wisten het tweetal aan te houden. Bij hun aanhouding hadden beiden verschillende inbrekerswerktuigen bij zich. De twee zitten vast voor verhoor.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Winkeldiefstal – Eglantier – Apeldoorn

Op 17 november vond er een brutale winkeldiefstal plaats bij een supermarkt op de Eglantie…