Home Zuid-Holland Dordrecht Politie neemt in Dordrecht qat in beslag

Politie neemt in Dordrecht qat in beslag

De politie heeft na een tip ongeveer tien kilo qat in beslaggenomen en twee mannen aangehouden. Agenten gingen op donderdagavond 25 april 2013 naar de Witte de Withstraat in Dordrecht voor het instellen van een onderzoek naar aanleiding van de tip. Ze zagen in de straat een geparkeerde bestelbus. Iemand die bij de bus stond gaf een vuilniszak aan een andere man. Deze liep met de zak richting een woning. Politiemensen onderzochten de bestelbus en vonden daarin enkele dozen met qat. Ze hielden de 34-jarige man die bij de bus stond aan. Hierop gingen de agenten naar de woning en hielden daar een 40-jarige man uit Dordrecht aan. Op het balkon van het pand stond de vuilniszak met qat hierin.

Laad meer Dordrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…