Home Zuid-Holland Dordrecht Man zwaargewond door arbeidsongeval Zwijndrecht

Man zwaargewond door arbeidsongeval Zwijndrecht

Bij een arbeidsongeval op de Lindtsedijk is een 50-jarige man ernstig gewond geraakt. Bij het ongeluk, dat op donderdagochtend plaatsvond, verloor hij een been en liep botbreuken op. Het ongeval gebeurde bij werkzaamheden aan een zaagmachine. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. De man werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer verloor een been, brak zijn andere been en liep een verbrijzelde arm op. De Inspectie SZW stelt een onderzoek in.

Laad meer Dordrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…