Home Zuid-Holland Dordrecht Vuurwapen gevonden bij preventief fouilleren

Vuurwapen gevonden bij preventief fouilleren

Tijdens preventief fouilleren is bij een 25-jarige man uit Kerkrade een vuurwapen gevonden. De politie controleerde op donderdagavond in het centrum van Dordrecht automobilisten en passanten op het bezit van wapens. Toen de 25-jarige man met zijn auto het gebied in reed waar preventief werd gefouilleerd, besloten agenten hem te controleren. Ze vonden in de auto een vuurwapen met patronen. De man uit Kerkrade werd meteen aangehouden en zijn vuurwapen is in beslag genomen.

In totaal controleerde de politie 15 auto’s en 80 mensen. Naast het vuurwapen werden ook kleine hoeveelheden softdrugs in beslag genomen.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…