Home Zuid-Holland Dordrecht Verdachten van diefstal telefoon aangehouden in Dordrecht

Verdachten van diefstal telefoon aangehouden in Dordrecht

Een 14-jarige jongen sprak surveillerende politieagenten in de buurt van het NS station Dordrecht aan omdat zijn mobiele telefoon kort daarvoor was afgepakt. De diefstal vond plaats in het Willem Dreeshof op woensdagavond. De agenten hielden de twee verdachten achter het station aan. Een van hen bleek een alarmpistool op zak te hebben. Het 14-jarige slachtoffer stond in het Willem Dreeshof met een aantal andere jongeren, waaronder de twee verdachten, te roken. Tijdens het gesprek dat ontstond greep een van de verdachten de telefoon uit de jaszak van het slachtoffer. Het duo, Dordtenaren van 20 en 23 jaar, ging er vervolgens vandoor.

De agenten gingen meteen opzoek en vonden het tweetal achter het station. De twee werden direct aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat de 20-jarige een alarmpistool op zak had. Deze was niet bij de diefstal gebruikt. De politie onderzoekt de zaak en heeft het alarmpistool in beslag genomen.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…