Home Zuid-Holland Dordrecht Automobilisten en passanten preventief gefouilleerd in Dordrecht

Automobilisten en passanten preventief gefouilleerd in Dordrecht

Politiemensen hebben op donderdagavond in Krispijn en Crabbehof automobilisten en passanten preventief gefouilleerd. Daarbij zijn een mes, een hakbijl, twee honkbalknuppels gevonden, drie kilo wiet en een halve kilo heroïne gevonden. De wapenbezitters werden meteen aangehouden en zullen een boete moeten betalen. De twee inzittenden van de auto waarin de drugs werden gevonden zitten nog vast. Het tweetal, een Dordtenaar en een Belg van 53 jaar oud, wordt op het politiebureau verhoord.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…