Home Zuid-Holland Dordrecht Koperdief aangehouden dankzij oplettende melder in Dordrecht

Koperdief aangehouden dankzij oplettende melder in Dordrecht

Agenten hielden op maandagochtend omstreeks 03:20 uur een 25-jarige Dordtenaar aan op verdenking van koperdiefstal op de Vrieseweg. De politie kwam de man op het spoor dankzij een oplettende melder. De melder zag hoe de 25-jarige Rotterdammer met kabels aan het sjouwen was en belde de politie. Agenten stelden een onderzoek in en vonden de 25-jarige verdachte. Na een korte zoektocht werd ook de buit gevonden. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Dordrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…