Home Zuid-Holland Dordrecht Diefstal uit restaurant, man aangehouden

Diefstal uit restaurant, man aangehouden

Uit een restaurant aan de Wijnstraat in Dordrecht is maandagavond een hoeveelheid geld gestolen. Hiervoor is later op de avond een 28-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden. Rond 21.00 uur ontdekte personeel van het restaurant dat een hoeveelheid geld uit de kluis was weggenomen. Van de diefstal waren camerabeelden aanwezig. Gealarmeerde agenten, maakten een foto van de verdachte op deze beelden die ze via hun diensttelefoon aan de politie-eenheden op straat doorstuurden. Deze herkenden de man en konden korte tijd later de 28-jarige Dordtenaar aanhouden.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…