Home Zuid-Holland Dordrecht Vrouw zwaargewond bij aanrijding Dordrecht

Vrouw zwaargewond bij aanrijding Dordrecht

Een 46-jarige vrouw uit Sliedrecht is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Merwedestraat in Dordrecht. Rond half zes kreeg de politie de melding dat er aanrijding had plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser op de Merwedestraat in Dordrecht. De fietser, een 46-jarige Sliedrechtse, raakte daarbij zwaargewond. Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd met een spoedtransport naar Erasmus Medisch Centrum vervoerd.

De 20-jarige autobestuurder werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…