Home Zuid-Holland Dordrecht Oproep na poging overval Dordrecht

Oproep na poging overval Dordrecht

De politie is op zoek naar informatie over een onbekende man die geprobeerd heeft een benzinestation in de Leeuwstraat te overvallen. Na de mislukte overval, die op donderdagmorgen omstreeks 07:30 uur plaatsvond, rende de man weg. De man kwam het benzinestation binnen en bedreigde de medewerker. Toen deze alarm sloeg rende de overvaller snel weg. Een oplettende getuige zag de man vluchten via een brandgang in het Aldebaranhof. Agenten gingen direct op zoek naar de man, maar troffen hem niet meer aan.

De politie stelt een onderzoek in naar de man die tijdens het voorval een wit masker droeg met rode en zwarte strepen. Hij droeg een donkergroene regenjas met capuchon en een reflecterende streep op de rug, een zwarte regenbroek en donkere schoenen. Hij had een witte plastic tas bij zich.

Het is mogelijk dat de verdachte tijdens zijn vlucht de regenkleden heeft uitgetrokken. Als u deze kleding vindt raak het dan niet aan, maar bel direct de politie. Agenten kunnen dan een sporenonderzoek doen.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…