Home Zuid-Holland Dordrecht Getuigen gezocht brand in feestzaal Zwijndrecht

Getuigen gezocht brand in feestzaal Zwijndrecht

Donderdagochtend rond 4.00 uur heeft een brand gewoed in een feestzaal aan de Scheepmakerij in Zwijndrecht. De politie vermoedt brandstichting en vraagt mensen die iets verdachts gezien hebben zich te melden. Donderdag 28 februari om 4.00 uur kreeg de politie een inbraakalarm van een horecagelegenheid aan de Scheepmakerij in Zwijndrecht. Agenten waren snel ter plaatse en zagen dat er rook hing. Zij roken een brand- en benzinelucht en alarmeerde de brandweer. Er bleek een behoorlijke brand te hebben gewoed in de feestzaal in de kelder. Brandweer en politie hebben reden om uit te gaan van brandstichting.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…