Home Zuid-Holland Dordrecht Vrouw aangehouden met ontzegging rijbevoegdheid

Vrouw aangehouden met ontzegging rijbevoegdheid

De politie heeft op dinsdag in Harderwijk een 38-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. Zij werd achter het stuur van een auto aangetroffen terwijl zij een ontzegging van de rijbevoegdheid had. Ze bleek gedronken te hebben maar weigerde een bloedproef. Agenten die met een verkeerscontrole op de Ceintuurbaan stonden, zagen een automobiliste naderen die achter het stuur zat te bellen. De vrouw kreeg een stopteken en toen men de vrouw aansprak, roken de agenten een dranklucht. De vrouw kon zich niet legitimeren en omdat ze de ademanalyse op het politiebureau niet goed uitvoerde, werd haar medewerking aan een bloedproef gevraagd. Dit weigerde zij en ook voor dit feit krijgt zij een proces-verbaal.

Inmiddels was ook vastgesteld, dat de vrouw een ontzegging van de rijbevoegdheid had en ook dat wordt in het proces-verbaal meegenomen.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…